Jashtë Villës

PUSHIME SHPIRTËRORE DHE FIZIKE

 

DUAJE VETEN

 

Tek ne, në këtë lartësi ideale dhe njëkohësisht e shtrirë midis maleve piktoreske të Bjeshkëve të Nemura shqiptare, je ju do te gjeni vende fuqidhënëse për të shijuar dhe pushuar, për të ripërtërirë mushkëritë dhe për t’u çliruar nga stresi, për të gjetur prehje, nga e cila ju mund të mblidhni fuqi për jetën tuaj të përditshme, pas kthimit nga pushimi.

 

Gjallëroni metabolizmin, stërvisni sistemin e qarkullimit të gjakut dhe zemrën, fuqizoni aparatin e lëvizjes! Lartësia ku ndodhet villa është sidomos edhe për alergjikët me interes.

RUAJE SHËNDETIN

 

Gjeni kohën për një pushim siç duhet

Gjeni kohë për të jetuar jetën tënde

Të lesh pas krahëve shqetësimet

Për të gjetur vetveten duke gjetur fuqi të reja

Për t’u vetëdijësuar, se ç’ka rëndësi

Ditë të mrekullueshme, çaste të paharrueshme.

 

Është e juaja Perëndesha e bjeshkëve të Europës

 

Kjo zonë e Kosovës dhe e Shqipërisë, është kthyer sot në qëllimin turisik jo vetëm të shqiptarëve, por të shumë turistëve në kërkim të natyrës e aventurës, të cilët pranverës e verës, ekxplorojnë pa fund nëpër magjitë e Bjeshkëve të Rugovës, e dimrit shëtisin me “Mace dëbore”, ose bëjnë ski.

 

Nuk është kurrë vonë për të zbuluar të bukurën, e sidomos, kur ajo është fare pranë!

Email us: miresevini@qetësia.com

Call us: + 38649533322 & + 47 46694453

Copyright @ All Rights Reserved