Brenda Villës

Mirësevini!

BRENDËSIA E VILLËS NOKA

 

 

Shtëpi nga guri dhe druri në malet e Rugovës shqiptare

 

Kjo Vilë me qëra posedon 3 dhoma gjumi, 1 kuzhinë me pajisje të duhura, 1 banjë, 1 dhomë të madhe ndenjeje, dhe 1 ballkon rrethor nga e cila keni një pamje të mahnitshme.

 

Villa posedon TV satelitor, ujë të ftohët akull, i cili rrjedhë nga thellësia e tokës prej 51 metra.

 

Email us: miresevini@qetësia.com

Call us: + 38649533322 & + 47 46694453

Copyright @ All Rights Reserved