Booking

 

LIQENATI I DRELAJVE, MAJA E ALPEVE SHQIPTARE

 

 

PLOTËSO FUSHAT

DHE DËRGO KËRKESËN.

 

 

MIRËSEVINI!

 

Sqarim për çmimet

 

Çmimi prej 99.00 € nuk përfshinë mbështjellësit/çarçafët e jorganave, jastekëve dhe të shtretërve. Është pra musafiri, ai i cili duhet të kujdeset dhe të siguroj vet çarçafët.

 

 

 

Qëllimi ynë është që ju të jeni të "penguar" vetëm nga bukuritë e natyrës shqitare. Ti do të jesh i papenguar nga zhurma e nga komunikimi me njerëz. Ti, këtu, do të jesh i rrethuar nga më të dashurit e tu, gjelbrimi, uji, shkrepat, fushat, malet, burimet...

 

ME ZEMËR E ME TRADITË

VILLA NOKA!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Email us: miresevini@qetësia.com

Call us: + 38649533322 & + 47 46694453

Copyright @ All Rights Reserved